Assortiment – Sauzen, smeersels & Goldstar Deli

SAUZEN, SMEERSELS EN ANDER LEKKERS

Aïoli

Aïoli is een heerlijke knoflooksaus van het merk Maree uit Frankrijk. Lekker bij patatas bravas, steak en stokvis.

Rouille

Deze knoflookmayonaise met piment is ook van het merk Maree. De rouille is perfect bij vis en onmisbaar om vissoep mee af te maken.

Ketchup van The Ketchup Project

Nederlandse ketchup gemaakt in samenwerking met Keniaanse tomatenboeren, waarbij – naast de uitmuntende smaak – ook duurzaamheid en een beter leven voor de gemeenschap in Kenia gegarandeerd zijn. A sause with a cause!

Mierikswortel

Fijn geraspte mierikswortel van het merk Kuhne, gebruiksklaar bereid en fris verfijnd met salademayonaise. Uitstekend geschikt voor het kruiden van worst, vlees, vis en voor sauzen en salades.

Ansjovispasta

Het merk Orco bestaat al meer dan honderd jaar en komt uit Varese in Italië. De ansjovispasta is makkelijk in het gebruik en subliem van smaak. Je kan er een saus mee oppeppen, maar de pasta is ook heerlijk op getoast brood met verse tomaat en wat mayonaise.

Bottarga

Gedroogde kuit van de harder uit Sardinië. Dun geschaafd over pasta is dit een ware delicatesse.

Mostarda

Dit gekonfijte fruit met mosterdzaad uit Italië is pittig en zoet. Heerlijk bij kaas.

smeersels

GOLDSTAR DELI PRODUCTEN

Goldstar Deli maakt sinds 2016 de lekkerste condimenten en ingelegde lekkernijen. De groenten en fruit die gebruikt worden, komen uit een moestuin aan de oevers van de Rijn en worden zelf geoogst. Het motto van Goldstar Deli: laffe smaken zijn er genoeg, Goldstar Deli maakt het met pit en levensvreugde!

Gebruik de producten van Goldstar Deli op je boterham, bij de borrel, door de salade of als hapje tussendoor.

Piccalilly

Frisse piccalilly met knapperige groenten, wegens succes nu ook verkrijgbaar in een grotere pot.

Harissa

Kruidige en pittige harissa, lekker bij couscous, merguezworstjes of op een Hollandse boterham met kaas.

Jalapeñosalsa

De jalapeñopepers zijn eerst gefermenteerd, waardoor ze een extra kick krijgen. Eet deze salsa bij Mexicaanse gerechten, bij alles wat van de barbecue komt of smeer ‘m tussen je tosti.

Pickled walnuts

Deze walnoten zijn zo Brits als de hoedjes van Koningin Elisabeth. De noten worden traditioneel geplukt op de langste dag van het jaar en behoren eigenlijk op de kortste dag van het jaar gegeten te worden. Na eerst te zijn gefermenteerd en daarna in een kruidige azijn ingemaakt te zijn, behoren deze walnoten tot de categorie ‘something else’. Pickled walnuts zijn onweerstaanbaar lekker bij goede Stilton of een andere blauwschimmelkaas. Tip: gooi een paar pickled walnuts in een vleesstoofschotel. Succes gegarandeerd.

Balsamico-uitjes

Kleine uitjes, ingemaakt in balsamicoazijn. Lekker bij de borrel of in een salade.

Kimchi

Dé Koreaanse smaakmaker. Kimchi is gefermenteerde Chinese kool die je bij al je Aziatische gerechten kunt eten. Een broodje hotdog met kimchi is om je vingers bij af te likken. Tip: probeer kimchi in een omelet. De smaaksensatie is subliem.

Uienrelish

Een relish gemaakt van langzaam gestoofde rode uien. De smaak is zacht en zoet, lekker op een hamburger of bij gegrild vlees.

Augurken

In april en mei maakt Goldstar Deli weer de lekkerste augurken, ingelegd met mierikswortel en dille.